C:\Users\Lulzim\Desktop\ICM\IMG-a898e167ea6014d80fd67bb829ba16e5-V.jpg

Институтот за Кризен Менаџмент–ИКМ-Скопје преставен од раководителот на Одделот за обуки и публикации Проф.Доц.Др.Лулзим Фаризи и Ректорот на Универзитетот Хаџи Зека –Пеќ, Проф.Др. Фадил Милаку потпишаа меморандум за соработка .

Договорот за соработка има за цел поставувањето на взаемната соработка во областа на образованието, истражувањето и науката, како и во процесот на создавање на функционали современи локални политики во областа на менаџирањето со кризи и професионализација на кадри во оваа област. Соработкат подразбира заедничко учество при аплицирање во проекти и нивна реализација.

Страните се согласија да организираат научни конференции, семинари, вебинари и публицирање во соодветната област, во интерес на општеството, студентите и научните истражувачи.

211 comments on “Memorandum of Cooperation between the Institute for Crisis Management – ICM-Skopje and the University Hadzi Zeka-Peja, Republic of Kosovo

 1. Пингување: online casino vegas real money io
 2. Пингување: good rx cialis 20mg
 3. Пингување: cialis 29 mg
 4. Пингување: cheap cialis 20mg australia
 5. Пингување: viagra 100 o cialis 20
 6. Пингување: viagra 100 mg
 7. Пингување: cheap wellbutrin
 8. Пингување: buy fluoxetine
 9. Пингување: tizanidine buy
 10. Пингување: buy glucophage metformin
 11. Пингување: pain pills benadryl
 12. Пингување: lisinopril 2023
 13. Пингување: prednisone online
 14. Пингување: cheap promethazine
 15. Пингување: diclofenac birth control pills
 16. Пингување: nyspins.com real money casino
 17. Пингување: online casino make real money
 18. Пингување: tadalafil 20mg manipulado
 19. Пингување: real money casino signup bonus
 20. Пингување: lipitor buy online
 21. Пингување: buspar tablets 5mg
 22. Пингување: buy zofran
 23. Пингување: where to buy zofran online
 24. Пингување: protonix price
 25. Пингување: generic meclizine
 26. Пингување: injecting clonidine pills
 27. Пингување: buy flonase new zealand
 28. Пингување: order flonase online
 29. Пингување: celebrex cheapest price
 30. Пингување: cheap furosemide
 31. Пингување: claritin allergy pills coupons
 32. Пингување: buy diltiazem 2023
 33. Пингување: prednisolone generic
 34. Пингување: allegra en tabletas
 35. Пингување: buy diclofenac boots
 36. Пингување: buy nexium astrazeneca
 37. Пингување: cheapest equine omeprazole
 38. Пингување: synthroid buy
 39. Пингување: depakote pills
 40. Пингување: januvia discount program
 41. Пингување: buy lasix over the counter
 42. Пингување: colchicine price
 43. Пингување: neurontin buy no prescription
 44. Пингување: where to buy singulair cheap
 45. Пингување: where to buy flomax online
 46. Пингување: amlodipine
 47. Пингување: cialis 20 mg prezzo farmacia
 48. Пингување: thuoc tadalafil 20 mg
 49. Пингување: tadalafil 40 mg
 50. Пингување: cheap viagra oral jelly pp
 51. Пингување: cialis tablet 20 mg
 52. Пингување: t 20 generic cialis
 53. Пингување: help with my essay
 54. Пингување: help on essay writing
 55. Пингување: essay writing service law
 56. Пингување: what can i write my essay on
 57. Пингување: essay writers net
 58. Пингување: essay customer service
 59. Пингување: help essay writing
 60. Пингување: essay writing services
 61. Пингување: top custom essays
 62. Пингување: professional essay writers
 63. Пингување: english essay help
 64. Пингување: help write an essay online
 65. Пингување: college essay writer
 66. Пингување: essay homework help
 67. Пингување: united pharmacy tamoxifen
 68. Пингување: mexico pharmacy advair
 69. Пингување: pharmacy antabuse
 70. Пингување: express rx pharmacy los angeles
 71. Пингување: tadalafil cialis from india
 72. Пингување: where to buy viagra in us
 73. Пингување: buy generic cialis atralia
 74. Пингување: tadalafil 50 mg
 75. Пингување: purchase viagra usa
 76. Пингување: real viagra online pharmacy
 77. Пингување: viagra over the counter mexico
 78. Пингување: cialis doesnt work
 79. Пингување: how much does cialis cost
 80. Пингување: viagra 200mg pills
 81. Пингување: tadalafil headache
 82. Пингување: online pharmacy tramadol next day
 83. Пингување: pharmacy prices
 84. Пингување: how to buy viagra online usa
 85. Пингување: maximpeptide tadalafil review
 86. Пингување: viagra 50 mg tablet online
 87. Пингување: cialis manufacturer coupon 2019
 88. Пингување: mo
 89. Пингување: buy cialis on liuner
 90. Пингување: sildenafil 25 mg uk
 91. Пингување: sildenafil 50
 92. Пингување: buy viagra online with mastercard
 93. Пингување: viagra generic cheap
 94. Пингување: men viagra
 95. Пингување: cialis same as tadalafil
 96. Пингување: tadalafil vs vardenafil
 97. Пингување: mail order cialis
 98. Пингување: coupon for cialis
 99. Пингување: gabapentin crcl
 100. Пингување: oxytetracycline metronidazole
 101. Пингување: hydrocodone valtrex
 102. Пингување: tamoxifen stress
 103. Пингување: lyrica anderson net worth 2021
 104. Пингување: furosemide walgreens
 105. Пингување: zayıflamada metformin
 106. Пингување: lisinopril driving
 107. Пингување: semaglutide 1 mg weight loss
 108. Пингување: semaglutide and adderall xr
 109. Пингување: ozempic vs rybelsus side effects
 110. Пингување: escitalopram (lexapro)
 111. Пингување: metronidazole cephalosporin
 112. Пингување: can you drink on cephalexin 500mg
 113. Пингување: rash from cymbalta
 114. Пингување: wellbutrin vs escitalopram
 115. Пингување: gabapentin lcmsms
 116. Пингување: fluoxetine for anxiety reviews
 117. Пингување: viagra nz over the counter
 118. Пингување: keflex side effects in dogs
 119. Пингување: is amoxicillin good for covid
 120. Пингување: how much cephalexin to give a cat
 121. Пингување: ddavp infusion rate
 122. Пингување: flexeril 10 mg
 123. Пингување: depakote withdrawal
 124. Пингување: discount coupon for flomax
 125. Пингување: contrave xenical
 126. Пингување: cozaar hydrochlorothiazide
 127. Пингување: is augmentin a penicillin
 128. Пингување: withdrawal from effexor
 129. Пингување: diltiazem brand name
 130. Пингување: buy diclofenac
 131. Пингување: hydroxyzine and citalopram
 132. Пингување: how much aspirin can i take
 133. Пингување: what is aripiprazole 10 mg
 134. Пингување: buspar for depression
 135. Пингување: acarbose einnahme
 136. Пингување: robaxin vs skelaxin
 137. Пингување: actos eingestellt
 138. Пингување: semaglutide staten island
 139. Пингување: remeron recreational
 140. Пингување: repaglinide diabetes prevention
 141. Пингување: abilify lawsuit
 142. Пингување: spironolactone que es
 143. Пингување: tamsulosin fainting
 144. Пингување: synthroid seroquel
 145. Пингување: voltaren gel dosage card
 146. Пингување: venlafaxine missed dose symptoms
 147. Пингување: where to buy ivermectin cream
 148. Пингување: tizanidine vs cyclobenzaprine
 149. Пингување: tadalafil 2.5 mg for bhp
 150. Пингување: united pharmacy tamoxifen
 151. Пингување: canadian pharmacy levitra
 152. Пингување: sildenafil buy
 153. Пингување: wedgewood pharmacy naltrexone
 154. Пингување: levitra where to buy
 155. Пингување: cialis online pills
 156. Пингување: tadalafil or sildenafil
 157. Пингување: stromectol ebay
 158. Пингување: sildenafil canada price
 159. Пингување: tadalafil online no prescription
 160. Пингување: canadian pharmacy viagra prices
 161. Пингување: vardenafil 20mg india
 162. Пингување: ivermectin 0.5 lotion india
 163. Пингување: ivermectin 5 mg
 164. Пингување: vardenafil generic
 165. Пингување: cost of stromectol
 166. Пингување: cost for ivermectin 3mg
 167. Пингување: buy ivermectin for humans uk
 168. Пингување: augmentin during pregnancy
 169. Пингување: lyrica anderson birthday
 170. Пингување: metformin pregnancy category
 171. Пингување: nolvadex for sale
 172. Пингување: what is ciprofloxacin used for
 173. Пингување: amoxicillin side effects in dogs
 174. Пингување: fish metronidazole
 175. Пингување: keflex while pregnant
 176. Пингување: provigil ms treatment
 177. Пингување: valacyclovir for shingles
 178. Пингување: cephalexin中文
 179. Пингување: lisinopril 40 mg para que sirve